Фотосесія в рамках спільного проєкту “Children of the war”

Деталі заходу

Дата та час

13.07.2024

12:00

Адреса

м.Київ

Студія Loft,
Нижньоюрківська, 31

Для дітей

Вік 6-16р

40 дітей

Опис заходу

Друзі, всім привіт!

Маємо для вас просто суперову новину, адже вихованці Інтеграційного простору ПОРУЧ SPACE БФ ВС “ПОРУЧ доєднуються до Міжнародного проєкту “Сhildren of the war”. Цей проект був ініційований та підтриманий відомим французьким митцем JR.

Багато дітей втратили свої домівки, сім’ї та дитинство через воєнні дії, і цей проєкт дозволить показати їхні обличчя світу, нагадуючи про їхню боротьбу та надію на краще майбутнє.

На сьогодні маємо підтримку Міністерства Закордонних Справ, всесвітнього проекту “Inside out”, “Children of Heroes”, “Save Ukraine”

З початком війни, JR розпочав мистецький рух, який має на меті показувати світові обличчя дітей, які страждають від війни. А ми вирішили, що це може стати тією актуальною темою об’єднання українців, яке зараз дуже необхідне.

Сьогодні ми прагнемо об’єднати всі українські спільноти світу та запустити емоційний і потужний спільний проект, який привертатиме увагу до війни в Україні та її впливу на дітей. І продемонструє нашу єдність у дії!

Що треба робити, щоб взяти участь? Пройти коротку реєстрацію на нашому сайті та запланувати фотосесію 13.07.2024 року у місті Києві, Студія Loft, Нижньоюрківська, 31 

Чекаємо на вашу підтримку та участь та будемо дуже раді можливості донести разом важливі сенси в інші країни!

Форма Реєстрації

Групу набрано. Форму вже закрито=(
Прокрутити вгору